LIVRARE RAPIDA

RETUR 30 DE ZILE

“Free Cannabis”

Am vorbit cu bărbatul care și-a schimbat numele în “Free Cannabis”

   Domnul Cannabis e activist și plantează marijuana în ghivecele primăriei din Glastonbury.E cam stupid că iarba e încă ilegală în 2016, nu? Deși mai multe țări au abordat rațional situația cannabisului și l-au legalizat, guvernul britanic refuză să se implice în orice fel de dezbatere rațională pe această temă.
   Și nu doar guvernul pune bețe-n roate: mai sunt și câțiva dubioși mai catolici decât Papa care își asumă rolul de luptători împotriva „salatei diavolului”. Genul de cetățeni responsabili care se consideră paznicii cartierului și se bucură dacă aud că cineva a fost arestat pentru că se uita la TV fără licență. Anul acesta, a fost tipul care s-a plâns de mirosul de iarbă de la un festival de muzică. Alții s-au plâns că în ghivecele de flori ale primăriei din Glastonbury cresc niște plante de marijuana și le-au cerut autorităților să le smulgă.
   Cine e persoana care a plantat aceste semințe? Un bărbat pe care înainte îl chema Rob și care și-a schimbat numele în Free Cannabis, din motive evidente. Domnul Cannabis e activist și proprietar al unui magazin cu produse din cânepă din Glastonbury, unul dintre locurile în care cresc plantele „periculoase “. Free a declarat pentru Somerset Live că furoarea cauzată de această știre e o reflecție tristă a fobiei societății față de cânepă.
Citește tot articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X