Red Sapphire

320,1 lei

SKU: Ref. CSD0041
Avaibility : Doar 1 rămase în stoc
Share:

ArdeIarba.com comercializeaza seminte de cannabis provenite de la cei mai renumiti producatori mondiali. Semintele se livreaza sigilate in ambalajele originale ale bancilor de seminte care le produc. Legislatia din Romania nu permite afisarea descrierii sau altor informatii despre aceste produse. ArdeIarba.com nu furnizeaza sub nici o forma detalii despre germinarea sau cultivarea semintelor de cannabis. …

Doar 1 rămase în stoc

Alerta pret

ArdeIarba.com comercializeaza seminte de cannabis provenite de la cei mai renumiti producatori mondiali. Semintele se livreaza sigilate in ambalajele originale ale bancilor de seminte care le produc. Legislatia din Romania nu permite afisarea descrierii sau altor informatii despre aceste produse. ArdeIarba.com nu furnizeaza sub nici o forma detalii despre germinarea sau cultivarea semintelor de cannabis. ArdeIarba.com isi rezerva dreptul de a anula comenzile persoanelor care sugereaza ca vor folosi semintele de cannabis altfel decat pentru colectii personale, suveniruri, cadouri. ArdeIarba.com nu este raspunzator pentru informatii oferite de producator prin alte modalitati, cum ar fi: retele de socializare, bloguri, site-uri, canale media sau orice alte platforme.

Red Sapphire

Red Sapphire is a highly balanced hybrid noted for her versatility and ease of growing. Strong and vigorous, she turns into mid-sized, manageable plants whose flowering wraps up in 9 weeks giving way to an incredibly beautiful red/bright pink colouring. To top it off, her dense, bulky, and resinous buds boast an amazingly exotic terpene profile that very few can. No matter where you decide to grow her for she’s rarely affected by extreme weather conditions, plagues, or diseases. Perfect for rookies as well as for expert commercial growers looking for great yields in exchange for very little attention.

85% of the phenotypes show reddish hues, while the remaining 15% are a bit greenier.

Her effect can be described as gentle and pleasant. It starts with a nice sense of euphoria that will quickly make you feel all creative and clear-headed. After some time, your muscles will begin to relax although you’ll remain fully functional.

Red Sapphire smells and tastes of fruits. The terpene profile of the reddish pheno has dominant cherry, berry, and red wine nuances while the green one is more of a mix of pear and apple. Both of them have a delicious background of Nepalese hash.

Brand Ace Seeds
Category Feminised Seeds
Reference No.
  • 5-seed pack CSD0041
Weights and Volumes
  • 5-seed pack 33 g (30.38 cm³)

Characteristics of
Red Sapphire cannabis seeds

Sex Feminized
Genotype 35% Indica / 65% Sativa
Cross Malawi/PCK #47 x Nepal Jam (F6)
Indoor flowering 63 days
Outdoor harvest time Early October
THC 13-17%

Brand

Ace seeds

Greutate 33 kg

Nicio recenzie inca

fii primul care scrie o recenzie despre “Red Sapphire”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *