Retur

  • Conform 365/2002 privind comerțul electronic republicată și modificată și cu OUG 34/2014, cumpărătorul are dreptul de a returna produsele achiziționate, la care plata s-a finalizat, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile. Perioada de retur expiră după 14 zile începând de la ziua la care cumpărătorul sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de acesta, intră în posesia fizică a produselor.
  • Pentru a își exercita dreptul de retur, cumpărătorul trebuie sa furnizeze vânzătorului (www.ArdeIarba.com) informații cu privire la produsele pe care urmează sa le returneze, utilizând formularul de retur, trimițând un email la adresa retur@ardeiarba.com, sau apelând numărul de telefon afișat al magazinului.
  • Cererea de retur de va face înainte de expirarea celor 14 zile calendaristice.
  • Rambursarea se va face în termen de maxim 14 zile din momentul confirmării cererii de retur.
  • Costul transportului va fi suportat de către ARDE IARBA SRL, excepție făcând costul transportului pentru produsele livrate din exteriorul României (mărfurile importate).
  • Cumpărătorul este responsabil pentru integritatea produselor returnate, până la sosirea acestora în magazin. În cazul în care produsele ajung cu urme de folosire, ambalaj deteriorat sau desigilat, cumpărătorul va trebui să achite taxele aferente transportului și va primi produsele.
  • Condițiile dreptului de retragere se aplică doar consumatorilor persoane fizice, definite în art 2, pct.1 al OUG 34/2014.
  • Nu se vor putea returna produsele care: prezintă urme de deteriorare sau uzură, au fost desigilate și ambalajul original nu mai este intact, au etichetele dezlipite sau rupte.

ATENȚIE!

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare.

Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a va oferi 14 zile de utilizare gratuită!